Hvad mener vores patienter om os?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken. Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patientere er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

“Man bliver godt behandlet. Man er aldrig i tvivl om noget. Jeg er meget glad for personalet i klinikken. Omhyggelig tandpleje.”

Patient, dinTANDLÆGE Sindal

Patient-udtalelse

Samme personer der modtager og behandler. Føler mig velkommen, og vi kan tale om andet end tænder.”

Patient, dinTANDLÆGE Sindal

Patient-udtalelse

“Jeg er så tilfreds med den rolige, smilende og kompetente behandling klinikkens ansatte giver. Flot profylaktisk information ved første besøg efter tandlægeskift.”

Patient, dinTANDLÆGE SIndal

Patient-udtalelse

“Et toptrænet team. Kvaliteten er i top og personalet professionelt. Venlige og ikke mindst helt 100 på alt hvad de foretager sig. Vi er stolte over at have skiftet til Sindal efter at være flyttet herop. Vi kan trygt anbefale klinikken til andre.”

Patient, dinTANDLÆGE SIndal

tandbehandlinger

Vi tilbyder dig alle former for tandbehandling på klinikken. 

se mere her

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid